Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 07 Kwi 2012, 16:43 
Dołączenie:
Lipiec 2011
Posty: 50
Mam kilka AO jednej firmy. Czy mogę je połączyć w jedną całość za pomocą jakiegoś HUD'a albo coś? Jeżeli tak, to jak?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Kwi 2012, 20:01 
Dołączenie:
Marzec 2010
Posty: 688
nick w SL: Pavlo Boucher
Jeżeli masz prawa do modyfikacji tych AO i możesz wyciągać animacje to możesz je połączyć "ręcznie" - przerzucając animacje z różnych AO do jednego. Poszukaj, na forum już byłą o tym mowa ;)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 08 Kwi 2012, 06:28 
Dołączenie:
Lipiec 2011
Posty: 50
Pav napisał(a):
Jeżeli masz prawa do modyfikacji tych AO i możesz wyciągać animacje to możesz je połączyć "ręcznie" - przerzucając animacje z różnych AO do jednego. Poszukaj, na forum już byłą o tym mowa ;)


No właśnie na marketplace pisze "Permissions: Copy Modify Transfer" z czego tylko "transfer" jest przekreślony. Więc chyba jednak można. Tylko jak? Trochę ciemna jestem w tym temacie. ;-)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Kwi 2012, 02:46 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2011
Posty: 339
nick w SL: Konstancja Shoreland
Zastanawiam sie czy mozna po prostu "rozpakowac" AO ,wyjac z niego animacjee i wrzucic do innego pustego (specjalnie przeznaczonego do takich celow)

Watek o przepakowywaniu :
viewtopic.php?f=8&t=4914&p=41353&hilit=animacja#p41353

Osobiscie polecam kupic specjalne puste AO ( ja mam Akeyo i chwale sobie ;) )

Mozna dodawac do niego dowolne animacje zwyczajnie przeciagajac z szafy do AO polozenego na ziemi


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Kwi 2012, 14:48 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2012
Posty: 538
nick w SL: PanteraPolnocy
http://wiki.phoenixviewer.com/animation_overrider
http://www.youtube.com/watch?v=d1RXd_29AXo

Ja tylko wrednie dodam, :P że Firestorm ma wbudowane AO, które nie obciąża regionu i działa nawet gdy skrypty są wyłączone na parceli - bo wysyła animacje bezpośrednio jako klient, a nie jako skrypt.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Kwi 2012, 21:16 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2011
Posty: 339
nick w SL: Konstancja Shoreland
I bardzo fajna funkcja
jesli tylko sprzet pozwala na uzywanie Firestorma


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Kwi 2012, 21:31 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2010
Posty: 246
nick w SL: Mx Xaris
Firestorm z wlasnego doswiadczenia wiem, mniej muli niz oficjalny viewer. Przynajmniej tak bylo na moim starszym sprzecie, teraz oficjalnego klienta uzywam.


Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
SecondLife.pl designed by CvX! Powered by phpBB © phpBB Group - tłumaczenie
SecondLife.pl nie jest oficjalną stroną Second Life. SecondLife.pl is an unofficial Second Life website. SecondLife, SL logo and Second Life related graphics are trademarks of Linden Lab.

Entropia Universe , Planet Calypso