Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 27 Lut 2013, 21:02 
Dołączenie:
Luty 2013
Posty: 3
nick w SL: Smoku1998pl
Po uruchomieniu SL mam cały czas jeden obraz (tak jakby brak odświeżania) pomaga ctrl+alt+del ale to odświeża się tylko raz(po każdym naciśnięciu tej kombinacji raz się odświeża) i dalej to samo. :-( Proszę o pomoc jeśli ktoś wie c o to może być.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Lut 2013, 21:24 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2007
Posty: 6356
nick w SL: Madelaine Sautereau
Podaj więcej danych. Jaki komputer, jaka karta graficzna, jaki net, jaka przeglądarka (klient) do SL.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Lut 2013, 01:21 
Dołączenie:
Lipiec 2008
Posty: 3307
nick w SL: MaxJames Chemistry
Może to głupie pytanie, ale to się dzieje przed, w trakcie, czy po zalogowaniu?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Lut 2013, 15:01 
Dołączenie:
Luty 2013
Posty: 3
nick w SL: Smoku1998pl
Ja mam Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz ; 2045 MBytes RAM-u ; Windows Vista (TM) Home Premium ; 6.0.6002 Service Pack 2 ; grafika NVIDIA GeForce 9600 GT ; internet Aero2 czyli 51,5 kb/s

klient SL 3.4.5.270263

to się dzieje cały czas.

a w żadnej grze się tak nie działo z powodu internetu wiec to wykluczyłem.


Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez Madelaine 28 Lut 2013, 21:24.
Powód: nabijanie postów
Nie podano
PostWysłany: 28 Lut 2013, 21:28 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2007
Posty: 6356
nick w SL: Madelaine Sautereau
Smoku1998pl napisał(a):
w żadnej grze się tak nie działo z powodu internetu wiec to wykluczyłem.

Wykluczanie na podstawie "innych gier" jest dość zabawne.

Zanim inni się odezwą w temacie polecam: http://secondlife.com/support/system-re ... lang=en-US


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Mar 2013, 13:49 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2009
Posty: 318
nick w SL: Dex Euromat
2 GB RAM przy Windows Vista - to trochę mało powinno byc co najmniej 4 żeby to chodziło dobrze.
Prędkość internetu jest za niska dla SL. Musi wynosić przynajmniej 0.5 Mb/s (czyli 10 razy wiecej od tego co zostało napisane).


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Mar 2013, 14:11 
Dołączenie:
Luty 2013
Posty: 3
nick w SL: Smoku1998pl
ok dzięki a co do ramu to wiem :D


Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
SecondLife.pl designed by CvX! Powered by phpBB © phpBB Group - tłumaczenie
SecondLife.pl nie jest oficjalną stroną Second Life. SecondLife.pl is an unofficial Second Life website. SecondLife, SL logo and Second Life related graphics are trademarks of Linden Lab.

Entropia Universe , Planet Calypso