Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 22 Sty 2012, 15:42 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2011
Posty: 14
nick w SL: AlterEgoPiotra
Od wczoraj nie mam dzwięku , strasznie wolno ładuje mi się SL , zacina się AO , pojawiają się komunikaty o brakujących częściach garderoby , o niemożności ładowania się dzwięków , o tym że niektóre gesturki niedziałają , a poruszanie się chmurą już mnie nie bawi. Czasami nawet się załaduje ale nie ma Streama i nic dookoła nie jest załadowane do końca. Powiem tak , odinstalowałem dwie przeglądarka : Phoenixa i Viewera , opróżniłem obie Cache , zrobiłem porządek w folderach , przywróciłem właściwą prędkość w ustawieniach , zmniejszyłem grafikę , ustawiłem Firewalla , nawet wyłączyłem antywira na czas logowania i zero poprawy. Mam dosyć i nie obchodzą mnie aktualizacje twórców. Chcę żeby było po staremu. Czy coś jeszcze przeoczyłem co mogłoby poprawić mój byt w SL ?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Sty 2012, 16:48 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3211
nick w SL: Nemesis Igaly
Możliwe, że masz problemy z połączeniem, lub chwilowy problem po stronie LindenLab. Poczekaj trochę. Jeżeli sytuacja się nie poprawi zaczniemy coś kombinować ;)


Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
SecondLife.pl designed by CvX! Powered by phpBB © phpBB Group - tłumaczenie
SecondLife.pl nie jest oficjalną stroną Second Life. SecondLife.pl is an unofficial Second Life website. SecondLife, SL logo and Second Life related graphics are trademarks of Linden Lab.

Entropia Universe , Planet Calypso