Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2011, 20:52 
Dołączenie:
Listopad 2011
Posty: 13
Hej. Mam tą grę od kilku miesięcy, ale od dzisiaj rana zaczęły się problemy...

kiedy się zaloguje to co chwila wywala mi się crash loger i sl się wyłącza.
Zazwyczaj jakąś sekundę po zalogowaniu, max po 5 minutach.
Wczoraj wieczorem jeszcze tego nie miałem.

Przeinstalowałem juz Viewiera.

Mam Windows Vista.
Znalazłem wątek ,że to wina systemu i na Visie tak się może dziać, ale to był temat z 2007 lat ,więc sporo mogło się zmienić.

Jakies pomysły co można z tym zrobić?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2011, 21:20 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
Bibensztain napisał(a):
Mam tą grę od kilku miesięcy
Tę jak już i nie jest to gra.
Bibensztain napisał(a):
Przeinstalowałem juz Viewiera.
To nic nie da. Skasuj Browser Profile i User_settings w C:\Users\(nazwa użytkownika)\AppData\Roaming\SecondLife\
Bibensztain napisał(a):
Znalazłem wątek ,że to wina systemu i na Visie tak się może dziać, ale to był temat z 2007 lat ,więc sporo mogło się zmienić.
Vista nadal jest do chrzanu ;)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2011, 21:29 
Dołączenie:
Listopad 2011
Posty: 13
Zuo napisał(a):
Bibensztain napisał(a):
Mam tą grę od kilku miesięcy
jak już i nie jest to gra.
Bibensztain napisał(a):
Przeinstalowałem juz Viewiera.
To nic nie da. Skasuj Browser Profile i User_settings w C:\Users\(nazwa użytkownika)\AppData\Roaming\SecondLife\
Bibensztain napisał(a):
Znalazłem wątek ,że to wina systemu i na Visie tak się może dziać, ale to był temat z 2007 lat ,więc sporo mogło się zmienić.
Vista nadal jest do chrzanu ;)


Przepraszam :P
Pomogło. dzięki :D
Wiem :D


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Gru 2011, 18:36 
Dołączenie:
Listopad 2011
Posty: 13
Przepraszam ,że tak post pod postem ,ale chce ,żeby było widać ,że jest nowy post...

A wiec. Problem wrócił i usuwanie tych plików już nic nie pomaga.
Znacie może inne rozwiązania?


Ostatnio edytowany przez Bibensztain, 25 Gru 2011, 21:42, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Gru 2011, 20:25 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2009
Posty: 318
nick w SL: Dex Euromat
Spróbuj zainstalować Service Pack do Visty, jeśli jeszcze nie ma go zainstalowanego.
Wystarczy pobrac ze strony microsoftu.
Jesli to nie rozwiąże problemów, radziłbym zmienić system operacyjny lub viewera.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Gru 2011, 21:41 
Dołączenie:
Listopad 2011
Posty: 13
Service mam juz dawno.
Chyba zmienie Viewera :D
____________________________

Ok czy ktoś ma jeszcze jakis pomysł.
Wszystko co tu było podane już zrobiłem i nic. (Poza zmianą systemu :P)


Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
SecondLife.pl designed by CvX! Powered by phpBB © phpBB Group - tłumaczenie
SecondLife.pl nie jest oficjalną stroną Second Life. SecondLife.pl is an unofficial Second Life website. SecondLife, SL logo and Second Life related graphics are trademarks of Linden Lab.

Entropia Universe , Planet Calypso