Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 20:13 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 22
nick w SL: Dexter Emolite
Witam mam problem z Vieverem 2 . Jestem użytkownikiem Second Life od 3 lat ale miałem półroczną przerwę.
Tak więc dziś chciałem wrócić do SL ale nie miałem możliwości,gdyż Viever 2 odmówił działania .

Wyskoczył błąd. Z następującymi danymi :" aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xcO00001D).kliknij przycisk OK,aby zakończyć aplikację."


Co to oznacza ? Co mam zrobić?

Proszę o natychmiastową pomoc :c

sprawdzałem to tą stronką ,którą polecacie innym : http://www.systemrequirementslab.com

I wychodzi Pass?

Więc w czym problem ?


Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez Madelaine 20 Sie 2011, 22:50.
Powód: nabijanie postów
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 20:45 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2011
Posty: 339
nick w SL: Konstancja Shoreland
A probowales przeinstalowac ?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 20:47 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
Offino napisał(a):
Wyskoczył błąd. Z następującymi danymi :" aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xcO00001D).kliknij przycisk OK,aby zakończyć aplikację."Co to oznacza ?
To oznacza, że wyskoczył błąd.

Standardowa procedura, skasuj ustawienia viewera w folderze domowym, przeinstaluj aplikację. Podanego kodu błędu w internecie nie znalazłam. Jeśli błąd będzie się pojawiał ponownie pomyślimy co dalej.

Pod 7 ścieżka do ustawień to C:\Users\nazwa użytkownika\AppData\Roaming\SecondLife - skasować folder SecondLife


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 20:59 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 22
nick w SL: Dexter Emolite
Jak skasuję ten folder to powinno działać ?

Reinstalowałem kilka razy .


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 21:01 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
Jeżeli nie skasujesz ustawień reinstalacja nic nie da. Możesz przeinstalować jeszcze 10x :)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 21:07 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 22
nick w SL: Dexter Emolite
Nie znajduje tego folderu wgl. Jakby nie istniał .

Usunąłem ustawienia z folderu domowego . Ale nie wiem co dalej : D .Co ja mam przeinstalować ?


Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez Madelaine 20 Sie 2011, 22:50.
Powód: nabijanie postów
PostPost został usunięty przez Madelaine 20 Sie 2011, 22:51.
Powód: nabijanie postów
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 21:23 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
Uruchimić SL? Działa czy nie?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 21:27 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 22
nick w SL: Dexter Emolite
przeinstaluj aplikację . Ale jaką aplikację ?!


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 21:29 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
Offino napisał(a):
przeinstaluj aplikację . Ale jaką aplikację ?!
No jaką? Image


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 21:32 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 22
nick w SL: Dexter Emolite
Kazałaś jakąś przeinstalować . A ja nie wiem o co chodzi.

Pod 7 ścieżka do ustawień to C:\Users\nazwa użytkownika\AppData\Roaming\SecondLife - skasować folder SecondLife



i co mam zrobić z tym ?


Jedyne co na razie zrobiłem to usunąłem wszystkie pliki z folderu app_settings . Co dalej ?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 21:37 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
Offino napisał(a):
Kazałaś jakąś przeinstalować . A ja nie wiem o co chodzi.
O SecoldLife Viewer. :shock:
Offino napisał(a):
Jedyne co na razie zrobiłem to usunąłem wszystkie pliki z folderu app_settings
Co zrobiłeś?? Miałeś tam skasować jeden folder SecondLife nic więcej lub zawartość tego folderu. Potem uruchomić SL, podpowiem taka ikonka jest na pulpicie. Pulpit to taka tapeta z ikonkami, na ekranie, takie coś prostokątnego przed Tobą... :-?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 21:41 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 22
nick w SL: Dexter Emolite
yhym. C:\Program Files\SecondLifeViewer2\app_settings . Nie ma żadnego folderu SecondLife . I przywróciłem wszystko.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 21:43 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
Czy widzisz różnicę między
Cytuj:
C:\Program Files\SecondLifeViewer2\app_settings
a
Cytuj:
C:\Users\nazwa użytkownika\AppData\Roaming\SecondLife
:?:


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 22:17 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 22
nick w SL: Dexter Emolite
C:\Users\nazwa użytkownika\AppData\Roaming\SecondLife u mnie nie ma takiego folderu ! Wpisałem nazwę użytkownika...


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 22:21 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
Jeśli masz XP, to ścieżka będzie inna, niestety nie mam tego jak sprawdzić. Na pewno C:Documents and Settings/Dane Aplikacji albo podobnie, gdzieś tam musi być. Poszukaj i skasuj tylko folder SecondLife. Tu jak włączyć pokazywanie ukrytych plików w XP


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 22:22 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 22
nick w SL: Dexter Emolite
Wiem jak się ukryte pliki włącza -.-

To jest ten folder browser_profile ? Bo znalazłem folder Second Life a w nim browser_profile.


To to mam usunąć ?


Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez Madelaine 20 Sie 2011, 23:43.
Powód: nabijanie postów
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 23:30 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
Posty: 2318
nick w SL: Morrigan Polanski
Skoro znalazłeś folder Second Life, to go usuń, jak pisała Zuo. Więcej niż raz.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 23:32 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 22
nick w SL: Dexter Emolite
To nic nie dało . Co mam zrobić ?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 23:33 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
Wolę się upewnić, skasowałeś całą zawrtość foldeu SecondLife i próbowałeś uruchomić SecondLife Viewer?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 23:35 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 22
nick w SL: Dexter Emolite
Dokładniej Second Life Viewer 2 : P

Tak, zrobiłem to.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 23:38 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
No to wersja alternatywna, ściągnij Imprudence albo Firestorma.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 23:40 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
Posty: 2318
nick w SL: Morrigan Polanski
Spróbuj też aktualizacji sterowników karty graficznej, Quicktime i .NET framework.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 23:41 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 22
nick w SL: Dexter Emolite
Zrobiłem to dzisiaj . Hmm. Jakieś inne pomysły?

Przed wakacjami wchodziłem na chwilę i wszystko było ok.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 23:43 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
Ale co zrobiłeś? Ściągałeś alternatywne viewery czy updatowałeś sterowniki, .net i quicktime?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 23:44 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 22
nick w SL: Dexter Emolite
I to i to. Jakieś pomysły ?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 23:45 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
Chwilunia. Oba te viewery generują identyczny błąd?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 23:47 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 22
nick w SL: Dexter Emolite
Nom,nom :c

Co mnie dziwi.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 23:47 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
Niemożliwe. Poproszę w takim razie o screeny ze wszystkich trzech viewerów jeśli łaska.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2011, 23:52 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 22
nick w SL: Dexter Emolite
Dobrze. Ale najpierw znowu je zainstaluję.


Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez Madelaine 20 Sie 2011, 23:53.
Powód: nabijanie postów
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 00:11 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 22
nick w SL: Dexter Emolite
Dobra tu macie te Viewery :

http://tinypic.pl/n3agib459fnn

http://tinypic.pl/m210j0fon5fy

.. I to tyle. Przypadek Emeralda jest nieco inny. Wyłącza się sam po kilku sekundach.

Dobra. I co na to poradzicie ?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 00:22 
Dołączenie:
Lipiec 2010
Posty: 472
nick w SL: Bartek Bressig
Albo nie doczytałem, albo nie było. Jaki system operacyjny?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 00:23 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
No i nic dziwnego, że nie znalazłam kodu błędu, tam jest literówka (w Twoim poście) a ja oczywiście nie zauważyłam ;] Ok, sprawa wygląda następująco - Brak obsługi instukcji SSE2 w Twoim procesorze, a przynajmniej to jest najczęstszy błąd, jaki sugerują różne fora. Jaki konkretnie masz procesor?
Opcja - zainstaluj tą wersję viewera


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 00:26 
Dołączenie:
Lipiec 2010
Posty: 472
nick w SL: Bartek Bressig
Teraz też zauważyłem, zamiast "O" powinno być 0(zero), albo masz Windowsa 98, 2000 albo Windowsa XP i wyżej, ale starą kompozycję.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 00:30 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 22
nick w SL: Dexter Emolite
Opcja - zainstaluj tą wersję viewera[/quote]

Ten Viewer też nie działa..


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 00:35 
Dołączenie:
Lipiec 2010
Posty: 472
nick w SL: Bartek Bressig
Taki szalony pomysł. Może masz zbyt zaśmiecony komp, reinstalacja systemu?
A teraz:
1)Nie odpowiedziałeś na moje pytanie dot. systemu
2)Nie odpowiedziałeś na pytanie Zuo dot. procesora

EDIT:
A po usunięciu folderu czyściłem komputer CCleanerem?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 00:40 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 22
nick w SL: Dexter Emolite
odpowiedź nr 1 :Windows XP
odpowiedź nr 2 : AMD Athlon XP, 1100 MHz (11 x 100)

Nie, nie czyściłem (jeszcze:P)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 00:43 
Dołączenie:
Lipiec 2010
Posty: 472
nick w SL: Bartek Bressig
Odinstaluj wszystkie vivery Second Life
usuń folder (Zuo podała gdzie się znajduje)
Wyczyść CCleanerem


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 00:48 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
Podchwytliwe pytanie, używałeś SL na tym procesorze (komputerze) :?: Bo wydaje mi się, że 1,1GHz na SL to "troszeczkę" za mało. Poza tym nic dziwnego, że SL generuje błędy zgodności z SSE2.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 00:50 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2009
Posty: 279
Czy ten procesor nie jest zbyt słaby jak na SL2? Może spróbuj pierwszej wersji http://wiki.secondlife.com/wiki/Linden_ ... iewer_1.23


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 00:51 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 22
nick w SL: Dexter Emolite
No widzisz używałem 2 lata na tym komputerze :PP.

Bartku zrobiłem wszystko co miałem zrobić . Co teraz?

Dominique napisał(a):
Czy ten procesor nie jest zbyt słaby jak na SL2? Może spróbuj pierwszej wersji http://wiki.secondlife.com/wiki/Linden_ ... iewer_1.23


Taaaa. Ale Viewer jeden już nie działa ! Trzeba aktualizować na SL2 . Wiem bo robiłem to dziś również:p


Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez Madelaine 21 Sie 2011, 07:46.
Powód: nabijanie postów
PostPost został usunięty przez Madelaine 21 Sie 2011, 07:47.
Powód: nabijanie postów
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 01:30 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
Przed chwilą ściągnęłam, zainstalowałam i zalogowałam się do SL z viewera 1.23.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 04:13 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2011
Posty: 339
nick w SL: Konstancja Shoreland
Ja uzywam czesto viewera 1.23 ,nic nie TRZEBA aktualizowac,najwyzej jest to sugerowane !


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 07:49 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2007
Posty: 6356
nick w SL: Madelaine Sautereau
Użytkownika Offlino proszę o stosowanie okna edycji postu zamiast dodawania kolejnego postu pod poprzednim za każdym razem, gdy jakaś myśl przyjdzie mu do głowy.
Ponieważ od wczoraj usunęłam około 10 takich - nabijających licznik - postów, następna taka sytuacja będzie skutkowała czasowym banem na forum.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 11:15 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 22
nick w SL: Dexter Emolite
Zainstalowałem Viewera 1.23 i nic. Cały czas to samo.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 12:35 
Dołączenie:
Listopad 2010
Posty: 78
nick w SL: Kazuhiro Swords
Mam wątpliwości do tego, czy chociaż Mozilla na takim procesorze płynnie działa. Zaraz poleca w moja stronę kamienie i wyzwiska za to, ze polecam nieoficjalny viewer ale pod względem wydajności Snowglobe jest najlepszy i to sugeruje Ci wyprobowac. SSE2 chyba nie ma tu nic do rzeczy, bo na AMD Sempronie bez SSE2 SL mi działał. Może masz virusa? Przykładowo virus sality infekuje wszystkie pliki .exe i większość z nich potem nie działa. Ja tak miałem z Mesh Viewerem.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 12:36 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
Offino, ten procesor ma 11 lat. Z najnowocześniejszych technologii ma MMX i 3DNow. Częstotliwość FSB to 200MHz. Nawet gdyby SL jakimś cudem ruszył to nie dałoby się go używać, powtarzam, na tym kompie nie ma to sensu i jeśli używałeś na nim SL to działał chyba tylko przy pomocy magii, a ja w magię nie wierze. Musisz sprawić sobie nowszy zestaw.
Mam 4 rdzeniowego proca - 2,4GHz na rdzeń (a nie pojedyńczy 1,1GHz) ze sporym cachem 3 poziomu (twój ma parę kB), 3GB ram @800 (do tego proca jak masz @266 to i tak byłby sukces) z FSB 2000 (a nie 200) i kilkuletnią grafikę, która jeszcze daję radę bo podobne są w konsolach. Ale i tak SL mi się przycina nieraz, a w zatłoczonych miejscach jest coraz gorzej. SL to bardzo wymagająca aplikacja, bardziej od najnowszych gier. Tyle mam do napisania w tym temacie.
poczekaj napisał(a):
Mam wątpliwości do tego, czy chociaż Mozilla na takim procesorze płynnie działa.
mam te same wątpliwości.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 12:41 
Dołączenie:
Lipiec 2010
Posty: 472
nick w SL: Bartek Bressig
Dwa lata temu SL mogło Tobie działać, ale w tym czasie nastąpił bardzo szybki rozwój wirtualnego świata, i ma kosmiczne wymagania...


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 14:45 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2009
Posty: 279
Oj tam, oj tam. Nie każdy ma mega hiper extra kompa. Da się uruchomić na słabym sprzęcie SL. Grafika bez fajerwerków ale przebywać się da. Wspomniany wyżej Snowglobe poradził sobie na Duronie 1300, Radeon9000pro. Mała uwaga Snowglobe nie ma na liście dozwolonych klientów.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 15:10 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 22
nick w SL: Dexter Emolite
Ale ja nie mam 11 letniego procesora. Masz chyba jakieś błędne dane. Serio. SL na moim procku działał i to dosyć płynnie. W zatłoczonych miejscach zamulał . Mój procesor nie ma 11 lat -.- .. firefox działa szybko i sprawnie z grafiką również nie mam problemów.

To samo z itunesem .Podobno ma dużo wymagań. A mi ani razu nie zamulił . Ani Itunes Store ani nic. Nie rozumiem więc jak może istnieć prawdopodobieństwo ,że mój procesor ma 11 lat :P


Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez Madelaine 21 Sie 2011, 15:20.
Powód: nabijanie postów
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 15:21 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2007
Posty: 6356
nick w SL: Madelaine Sautereau
Użytkownik Offlino wykazał się zadziwiającą umiejętnością czytania wybiórczego. W nagrodę dostał zgodnie z ostrzeżeniem bana. Na 6 godzin, żeby miał czas na przemyślenia.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 16:01 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
Offino napisał(a):
Ale ja nie mam 11 letniego procesora. Masz chyba jakieś błędne dane. Serio.
Offino napisał(a):
AMD Athlon XP, 1100 MHz (11 x 100)

http://www.cpu-world.com/CPUs/K7/AMD-At ... AMT3B.html
AMD Athlon 1100 - A1100AMT3B
Introduction date 28-Aug-00


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 16:27 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 46
nick w SL: Clark Danitz
Nie lepiej kupić sobie nowego kompa?
Bo wartość tego procka nie wiem czy by przekraczała wartości obudowy w której się znajduje;)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 22:30 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2011
Posty: 339
nick w SL: Konstancja Shoreland
piotrppg napisał(a):
Nie lepiej kupić sobie nowego kompa?
Bo wartość tego procka nie wiem czy by przekraczała wartości obudowy w której się znajduje;)


Swietna rada !
Pewnie ze lepiej kupic nowy komp
Jeszcze lepiej kupic lepszy komp,laptop,do tego netbook -a i przydalby sie dobry tablet do tego :-D
(Moja skromna lista zyczen)
Tylko -chyba mniejszosc osob jest w stanie takie porady realizowac ?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2011, 22:51 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2007
Posty: 6356
nick w SL: Madelaine Sautereau
Ja też uważam takie rady za świetne. A może i świetniejsze. Jakoś mam przeważnie takie dziwne wrażenie, że "kupić" oznacza w domyśle "rodzice kupią" 8)

Do mojej listy życzeń (podobnej do listy Konstancji) musiałabym dodać jeszcze prędkość Internetu. Niewielkie życzenie, wystarczy tylko centralę postawić blisko domu ;)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Sie 2011, 00:54 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 46
nick w SL: Clark Danitz
Chodziło mi o to że nie ma co jechać na starym kompie bo to strata czasu i nerwów, a już za 400zł masz fajnego kompa używanego kompa, dołożyć fajną grafikę i będzie chulać (na allegro masz tego wiele).


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Sie 2011, 15:51 
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 1
Witam.

Jestem nowy :)
Na moim sprzęcie działa mi tylko Viewer 1.23.

I teraz mam problem bo znam 2 dane odnośnie mojego konta (login i hasło).
Zaś w głównym okienku prosi o 3 dane: Pierwsze imie, Drugie imie i hasło.
Co tu zrobić?
Dodam, że bez wypełnienia tych 3 rubryk nie che się łączyć.

dzięki i z góry thx


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Sie 2011, 16:02 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
W nazwisku wpisz po prostu Resident.


Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
SecondLife.pl designed by CvX! Powered by phpBB © phpBB Group - tłumaczenie
SecondLife.pl nie jest oficjalną stroną Second Life. SecondLife.pl is an unofficial Second Life website. SecondLife, SL logo and Second Life related graphics are trademarks of Linden Lab.

Entropia Universe , Planet Calypso