Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 12:54 
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 9
nick w SL: cichy83
Witam
Zainstalowałem SL klikam na ikonke, po czym chwile sie pojawia kursor ładowania aplikacji i cisza zero reakcji uruchomienia gry.

http://www15.zippyshare.com/v/28518199/file.html


Ostatnio edytowany przez cichy83, 03 Sie 2011, 13:06, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez Madelaine 03 Sie 2011, 13:14.
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 13:05 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
TEN cichy alias tajemniczy? :>


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 13:08 
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 13
nick w SL: Mariusz109
wejdz w procesy wtedy znajdz second life wylacz uruchom ponownie komputer i sprobuj jak nie zadziala to zaczniemy dalej pracowac nad tym


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 13:17 
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 9
nick w SL: cichy83
Nic to nie daje. po odpaleniu nawet nie widnieje w procesach bo pomyśli z 3sek i znika.
reset robiłem i tez nic.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 13:18 
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 13
nick w SL: Mariusz109
tryb zgodnosci sprawdz a jaki system operacyjny uzywasz ??


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 13:20 
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 9
nick w SL: cichy83
Jak na screenie w danych.
Win 7 ultimate 64bity. tryb zgodności nie pyka ani z xp ani z vista.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 13:20 
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 13
nick w SL: Mariusz109
a probowales przeinstalowac gre ??


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 13:23 
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 9
nick w SL: cichy83
Tak i wersja EN i wersja PL Second_Life_2-8-0-236429_Setup
i nic lipton.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 13:27 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
Sorry, że tak wtrącam, ale to wygląda jakby prowadził ślepy kulawego. Cichy nie odpowiedziałeś mi na pytanie.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 13:29 
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 13
nick w SL: Mariusz109
masz aktualne sterowniki do wszystkiego i poprawnie skonfigurowane ??


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 13:29 
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 9
nick w SL: cichy83
Zuo napisał(a):
Sorry, że tak wtrącam, ale to wygląda jakby prowadził ślepy kulawego. Cichy nie odpowiedziałeś mi na pytanie.

Nie wiem o jakiego cichego ci chodzi i jaki tajemniczy :)

Mariusz109 napisał(a):
masz aktualne sterowniki do wszystkiego i poprawnie skonfigurowane ??

Tak wszystkie stery są prawidłowe na tym kompie flashuje nawigacje tele itp. i są stery dopracowane.


Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez Madelaine 03 Sie 2011, 13:49.
Powód: nabijanie postów
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 13:43 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
hd 3400 to słaba karta, ściągnij najnowsze sterowniki stąd http://support.amd.com/us/Pages/AMDSupportHub.aspx
Jeśli po restarcie SL nie ruszy ściągnij Phoenixa stąd http://www.phoenixviewer.com/


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 13:57 
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 9
nick w SL: cichy83
nici :(
znalazlem wersje Second_Life_1-23-4-123908_Setup ktora sie odpalila bez problemu ale wymagala aktualki zrobilem i znow echo.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 14:00 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
Próbowałeś instalować Phoenixa w ogóle? Przeinstalowałeś sterowniki?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 14:02 
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 9
nick w SL: cichy83
Tak, znalazłem jeszcze jakieś inne stery do grafy już testuje.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 14:15 
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 9
nick w SL: cichy83
odpalilo sie phoenixem ale problem z zalogowaniem :D
nie kojarze bym podawal last name


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 14:21 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
Wpisz po prostu resident.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 14:24 
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 9
nick w SL: cichy83
No i na phoenixie dziala, pora sie nauczyc o co biega :)
dzieki

I tak sobie siedze w sali numer 5 podziwiam wielki monitor i za chiny nie wiem co dalej :D


Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez Madelaine 03 Sie 2011, 14:52.
Powód: nabijanie postów
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 14:49 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
Zacznij od przejrzenia forum, na Twoim miejscu zaczęłabym od regulaminu - szczególnie punktu o pisaniu posta pod postem, natomiast dział poradników przejrzyj w następnej kolejności


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 17:51 
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 1
WITAM!
Mam problem. Zarejestrowałem się i zainstalowałem Second Life. Po kliknięciu na ikonę "Second Life Viewer 2" wyskakuje błąd: "Second Life Crash Logger".

Mój sprzęt to:
Windows 7 Home Premium
Service Pack 1
Acer
Aspire 5742Z
Procesor: Intel(R) Pentium(R) CPU P6100 @ 2.00GHz 2.00 GHz
RAM: 3.00 GB (dostępne: 2,74 GB)
Typ systemu: 64-bitowy system operacyjny
Grafika: HD Intel(R)

Proszę o pomoc prostym językiem (nie dla informatyka ;-)

Mirek
msmorczewski@wp.pl


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 18:19 
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 13
nick w SL: Mariusz109
wylacz i wlacz komputer


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 18:36 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 3210
nick w SL: Nemesis Igaly
mirek007 zapoznaj się z tym tematem viewtopic.php?f=9&t=7648 chociaż już mówię, że nie mogę namierzyć parametrów Twojej karty graficznej.
Mariusz109 napisał(a):
wylacz i wlacz komputer
Doceniam Twoją chęć pomocy (albo chęć nabicia sobie postów), ale tego typu porady sobie daruj.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 18:51 
Dołączenie:
Sierpień 2011
Posty: 13
nick w SL: Mariusz109
co niech spróbuje najłatwiejszych rzeczy a potem się meczy jak by poczytał wstecz i by spróbował tych rzeczy by to napisał i byłoby polowe mniej problemu


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2011, 19:38 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2007
Posty: 6356
nick w SL: Madelaine Sautereau
Cały ten ciąg słów - bo trudno to nazwać zdaniem - to jeden bełkot.

Mariusz109 napisał(a):
wylacz i wlacz komputer

To nie jest forum dla dzieci neo, proszę sobie darować takie uwagi.


Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
SecondLife.pl designed by CvX! Powered by phpBB © phpBB Group - tłumaczenie
SecondLife.pl nie jest oficjalną stroną Second Life. SecondLife.pl is an unofficial Second Life website. SecondLife, SL logo and Second Life related graphics are trademarks of Linden Lab.

Entropia Universe , Planet Calypso