Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 15 Lip 2009, 05:55 
Dołączenie:
Lipiec 2009
Posty: 4
Witam :) ajko ze jest to moj pierwszy post chialbym was wszystkich serdecznie pozdrowic 8-) Moj problem polega na tym ze przy probie uploadu tekstury badz czegokolwiek do SL'a pojawia sie crash i po wszystkim ;( .Nie mam pojecia co moze byc przyczyna, posiadam najnowsza wersje klienta.
Parametry mojego sprzetu to.

Intel Core Duo 2000mhz
Nvidia Gf9600 GT 512mb
4000 Mb Ram
predkosc lacza internetowego 10Mbit

Z gory dziekuje za pomoc :) w rozwiazaniu mojego problemu :( licze na was. Pozdrawiam.

(PS. Sorki za brak polskich znakow mieszkam za granica. )


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Lip 2009, 12:25 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 497
nick w SL: Ayumi Cassini
Spróbuj wyczyścić cache, może masz jakieś zepsute pliki tam. Jeśli nie pomoże, napisz ticketa do Lindenów.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Lip 2009, 13:10 
Dołączenie:
Lipiec 2009
Posty: 4
Ok napewno sproboje :) aha a moglby mi ktos jak wyslac tego ticketa ? Moze jednak ktos z was mial podobny problem ? Pozdrawiam :)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Lip 2009, 13:28 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2008
Posty: 187
Zalogować się tutaj https://secure-web2.secondlife.com/acco ... icket=true wpisując swoje dane z rejestracji, poczekać na stronę z napisem "Tickets for Basic and Guest Accounts", na dole strony będzie link "Click here"
i wysłać tzw. ticket opisując szczegółowo problem.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Lip 2009, 13:47 
Dołączenie:
Lipiec 2009
Posty: 4
Ok glonik ticket poszedl do Lindena. ;-) Moze problem nie lezy po stronie SL'a tylko mojego komputera jak wiadomo Vista lubi ''zaskakiwac'' :lol: nie koniecznie w pozytywny sposob. Temat wciaz otwartu liczy sie kazda sugestia :-) Z gore dziekuje wam wszystkim za pomoc. Pozdrawiam 8-)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Lip 2009, 15:31 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 497
nick w SL: Ayumi Cassini
A czy Twój komputer ma jakieś komponenty Acera (płyta główna etc.)? Na JIRA jest informacja, że oprogramowanie Acer (eSecurity), które instaluje się domyślnie, może powodować opisywany przez Ciebie błąd. Żeby działało, trzeba odinstalować ten program (nie wystarczy wyłączyć) - może to to?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Lip 2009, 15:33 
Dołączenie:
Lipiec 2009
Posty: 4
Haha :D Moj komputer to firmowka Acera :mrgreen: juz sprawdzam wlasnie jak cos dam znac dzieki ::)

Ayumi jestes WIELKA :mrgreen: udalo sie tak jak powiedzialas eSecurity byl winny 8-) jeszcze raz dziekuje bardzo papapapa :-)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Lip 2009, 15:43 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 497
nick w SL: Ayumi Cassini
Polecam się na przyszłość ;)


Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
SecondLife.pl designed by CvX! Powered by phpBB © phpBB Group - tłumaczenie
SecondLife.pl nie jest oficjalną stroną Second Life. SecondLife.pl is an unofficial Second Life website. SecondLife, SL logo and Second Life related graphics are trademarks of Linden Lab.

Entropia Universe , Planet Calypso