Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 13 Lis 2007, 23:57 
Dołączenie:
Listopad 2007
Posty: 2
Włączam elegancko SL. Na początku wszystko jest OK nic nawet nie tnie, dopiero po paru minutach ( czasami nawet sekundach ) zacina sie i wyłącza. Mam internet 1Mega, radeona 9800 PRO, 1,6 GHz procesor pentium 4, 256 MB RAM i chyba to wszystko co potrzeba wymagania raczej spelniam. Sciagnalem avasta usunalem wszystkie trojany jakie mialem przeinstalowywalem SL kilkakrotnie, defragmentowalem dysk... nie wiem co mam dalej robic jak wiecie to bardzo prosze o pomoc z gory dziekuje:)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Lis 2007, 00:02 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Posty: 1054
nick w SL: Noah Perinal
Raczej nie do końca spełniasz wymagania systemowe. Min 512 Mb RAM, zalecane 1 Gb RAM... ;-)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Lis 2007, 00:04 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2007
Posty: 4035
nick w SL: Jacek Shuftan
ja tradycyjnie polece FORMAT C i zainstalowac SL na czysty system. Mi SL chodzilo na 256 RAM i DURONIE 800, ale nie jest to regula.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Lis 2007, 07:51 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
Posty: 22
nick w SL: Marolek Hamaski
Ja radziłbym zaktualizować sterowniki karty graficznej do najnowszych. Też początkowo miałem problem z zawieszaniem się gry, nawet do tego stopnia, że nieunikniony był twardy reset komputera. Aktualizacja sterowników graficznych rozwiązała ten problem.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Lis 2007, 12:57 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2007
Posty: 1181
nick w SL: Krzysztof Aeon
właśnie bym się kłócił, czy najnowsze drivery do Radeona pozwolą chodzić SL. Z tego, co czytałem w poprzednich postach, to się trochę kłócą


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Lis 2007, 18:17 
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 3
nick w SL: Morteziak Umaga
miałem podobny problem na 256mb ram'u... musiałem zainstalować najnowsze sterowniki ale skolei po zainstalowaniu tych, komp mi tak mulil, że nie dalo sie na nim zbytnio nic zrobic... w konsekwencji dokupilem 512ram'u i teraz smiga wszystko ladnie! ;)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Lis 2007, 19:00 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2007
Posty: 1181
nick w SL: Krzysztof Aeon
czyli przy Radeonie trzeba mieć 0,5GM RAM - to powinno być rozwiązaniem dla większości takich problemów


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Lis 2007, 21:47 
Dołączenie:
Listopad 2007
Posty: 2
Dzieki za rady:)


Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
SecondLife.pl designed by CvX! Powered by phpBB © phpBB Group - tłumaczenie
SecondLife.pl nie jest oficjalną stroną Second Life. SecondLife.pl is an unofficial Second Life website. SecondLife, SL logo and Second Life related graphics are trademarks of Linden Lab.

Entropia Universe , Planet Calypso