Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 04 Sty 2010, 12:42 
Dołączenie:
Styczeń 2010
Posty: 24
nick w SL: Nicky Aedipo
Ile waży instalka SL? Pytam o to gdyż chwilowo nie mam komputera i mam słabe łącze, i muszę wiedzieć mniej więcej ile czasu by mnie to kosztowało.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Sty 2010, 12:50 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 61
nick w SL: Gosienka008 Georgia
ok. 23MB, nie wiem co powiedzą na to inni, ale wg mnie przy słabym łączu nie masz co liczyć na sprawne SL


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Sty 2010, 12:52 
Dołączenie:
Styczeń 2010
Posty: 24
nick w SL: Nicky Aedipo
Dzięki za szybką odpowiedź a słabe łącze tylko do połowy stycznia.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Sty 2010, 12:54 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2007
Posty: 6357
nick w SL: Madelaine Sautereau
Wg mnie 35 MB, ale sprawdzić mogę dopiero w domu.

Wszystko zależy od tego, co rozumiecie przez "słabe". Ja mam neo 512, SL działa bez większych problemów (poza problemami, które ma sama neostrada).


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Sty 2010, 12:56 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2007
Posty: 825
Mi przy 512* prędkości z Multimedii zbyt SL pięknie nie działa ale jakoś ujdzie w szczególności na alternatywnym kliencie do Second Life

legenda:
512* => dzielone na 2 komputery :D

No i warto się spytać radiówka/wifi/stałe kablowe masz/będziesz miał ??


Profil E-mail Offline
PostWysłany: 04 Sty 2010, 12:59 
Ja mam także 512 i to już po podziale na 2 PC. I SL chodzi mi od prawie 3 lat znakomicie, pomijając szwank grafiki. Jednak jeśli chodzi o łącze to jak mówiłem, w porządku. :-D


Nie podano
PostWysłany: 04 Sty 2010, 13:01 
Dołączenie:
Styczeń 2010
Posty: 24
nick w SL: Nicky Aedipo
Moje łącze to 1mb ale nie długo będzie 2mb albo 4 mb. Po za tym to łącze jest na 3 komputery dzielone.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Sty 2010, 13:03 
Dołączenie:
Lipiec 2008
Posty: 3307
nick w SL: MaxJames Chemistry
no to powinno w miarę szybko pójść ściąganie klienta do SL... Parę lub paręnaście minut, bo ja tez mam 1mb i szybko mi ściąganie takich plików wychodzi.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Sty 2010, 21:11 
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2009
Posty: 318
nick w SL: Dex Euromat
Moje łącze to wg operatora (UPC) do max 10Mb/s (megabitów na sek.).
Niestety mam :evil: :twisted: OCENZUROWANO :!: :evil: :!: Windows Vista.
Co prawda po zainstalowaniu service packa, ale jak zacznie przymulać to normalnie się nie da.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Sty 2010, 21:24 
Dołączenie:
Styczeń 2010
Posty: 24
nick w SL: Nicky Aedipo
DextarianG może już czas zanieść komputer do serwisu i poprosić o z reinstalowanie systemu na np. XP service pack 2 ewentualnie samemu kupić sobie XP service pack 2 gdyż teraz to koszt raptem 60-80zł. dobra to już koniec OFFTOPU.

Madelaine czy mogłabyś zamknąć ten temat gdyż od tej chwili zaczynać się będzie offtopowanie?


Ostatnio edytowany przez Madelaine, 06 Sty 2010, 22:16, edytowano w sumie 1 raz
proszę na mnie nie krzyczeć


Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
SecondLife.pl designed by CvX! Powered by phpBB © phpBB Group - tłumaczenie
SecondLife.pl nie jest oficjalną stroną Second Life. SecondLife.pl is an unofficial Second Life website. SecondLife, SL logo and Second Life related graphics are trademarks of Linden Lab.

Entropia Universe , Planet Calypso